Vrouw heeft seks met Tyrannosaurus Rex

Een wijselijk anoniem gebleven vrouw meldde zich onlangs bij de dokter met een nogal gênant probleem. Ze had namelijk een speelgoeddinosaurus in haar punani vastzitten. Bij nader onderzoek bleek het om een Tyrannosaurus Rex te gaan.

De vrouw, ergens in de veertig, kwam blijkbaar iets te kort in bed. Toen haar oog viel op het speelgoedje van zoonlief, kon ze zich niet langer beheersen. Ze nam de T-Rex en reed zichzelf hiermee tot een hoogtepunt.

Helaas voor haar bleek het voorwerp niet meer uit haar natte voeg te komen. Wat ze ook probeerde, ze kreeg de dino er niet meer uit. Er zat dus niets anders op dan naar de dokter te gaan.

"Ik was met mijn zoons dino aan het spelen", bekende de geile milf de dokter. "Het is een T-Rex, en nu zit hij vast." Toen de arts in opleiding als een speleoloog de druipsteengrot verkende, zag zij inderdaad de kop en de klauwen van het immense beest.

Na enige tijd wist de heldin het vijf centimeter grote speelgoedje uit zijn benarde positie te bevrijden. De vrouwelijke arts adviseerde de vrouw hierop niet meer te spelen met het speelgoed van haar zoon. "Maar als je toch met speelgoed wil spelen, koop dan je eigen speelgoedje", aldus de dokter. "Of gebruik een condoom."

Of het ventje hierna nog met de dino heeft gespeeld, is helaas onbekend. Dit zaakje stinkt...