LEGO Batman 3: Beyond Gotham aangekondigd

Na de game Lego The Hobbit die eerder dit jaar verscheen hebben Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en LEGO vandaag het vervolg op Batman 2: DC Super Heroes aangekondigd.

In het nieuwe deel zal je samen met onder andere Superman, Flash en Green Arrow het moeten opnemen tegen Brainiac. Met behulp van de kracht van de ‘Lantern Rings' laat Brainiac werelden inkrimpen om deze aan zijn gestoorde collectie van miniatuur steden van het gehele universum toe te voegen. Je zal moeten afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de ‘Lantern Rings' te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is.

Er zullen meer dan 150 personages zijn vrij te spelen uit het DC Comics-universum en zijn er LEGO-personages van bijvoorbeeld Killer Croc, Solomon Grundy en vele anderen. Beyond Gotham biedt spelers ook de mogelijkheid om bekende locaties te verkennen, zoals de Hall of Justice, de Batcave en de Justice League Watchtower. Via de Bat Computer zijn Batman trainingmodules te volgen met daarin verschillende uitdagingen, gevechten en races.

Batman 3: Beyond Gotham is begin herfst beschikbaar voor de pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo 3DS en de Wii U.