'Inter jaagt nu op handtekening Torres'

Internazionale gaat mogelijk net als Juventus op de Britse toer om een spits van statuur binnen te halen. Waar Juve zich in de zomer versterkte met Carlos Tévez van Manchester City, heeft Inter het vizier nu naar verluidt gericht op Fernando Torres van Chelsea. Dat meldt de Daily Mail. De aanvaller komt al jaren niet meer uit de verf in de Premier League.

Chelsea-trainer José Mourinho deed twintig keer een beroep op Torres en kreeg daar slechts vier doelpunten voor terug. Het is het bewijs van de teleurstellende periode die de Spanjaard doormaakt in Londen. In totaal maakte hij slechts negentien goals in 102 wedstrijden.

Inter is bereid diep in de buidel te tasten voor nieuw spelersmateriaal. De Italiaanse grootmacht wil volgend seizoen weer meedoen om de prijzen en versterkte zich om die reden al met de geroutineerde Manchester United-verdediger Nemanja Vidic.

Inter hoopt zich deze zomer ook nog te verzekeren van de diensten van Bacary Sagna en Maxime Gonalons. De respectievelijke verdediger en middenvelder spelen nu nog bij Arsenal en Olympique Lyon. Naar verluidt is het vermogen van de Milanezen door een nieuwe eigenaar opgelopen tot 1,8 miljard euro.