Lindsay Lohan in film Inconceivable

Lindsay Lohan heeft een nieuwe filmrol te pakken. De actrice kondigde tijdens het Sundance Film Festival aan dat ze in de psychologische thriller Inconceivable gaat spelen en de film ook co-produceert. De opnamen beginnen in maart.

Volgens producent en financier Randall Emmett is de 27-jarige Lohan 'een van de grootste actrices van haar generatie'. Lohan zei dankbaar te zijn voor haar aanwezigheid op Sundance, het grootste Amerikaanse filmfestival voor onafhankelijke films. "Ik heb nog nooit de eer gehad om hier te zijn en met iets nieuws te komen", sprak een lachende Lohan, die binnenkort ook te zien is in een realityserie van Oprah Winfreys zender OWN.

Volgens Emmett kwam Lohan met het script voor de film en stond ze erop het project samen met hem te doen. "Ze las het, belde, en zei: wij maken deze film. Doe je mee of niet?" De actrice zoekt ook mee naar een regisseur en helpt met het casten. "Ik heb Juliette Lewis al een e-mail gestuurd, net als een paar andere mensen", aldus Lohan. Het liefst speelt de actrice echter met Jessica Lange. "Ik weet niet of zij het ziet zitten, maar ik zou een gat in de lucht springen als dat zo zou zijn."