E. Koeman: "Sno is een meerwaarde"

Erwin Koeman heeft tevreden gereageerd op de komst van Evander Sno naar RKC Waalwijk. De 26-jarige middenvelder speelde eerder in het Mandemakers Stadion.

Na een uitstapje naar NEC keerde hij deze week terug. Vrijdagavond tegen NAC Breda staat de krachtpatser mogelijk al aan de aftrap. "Ik denk dat we hem goed kunnen gebruiken. Het recente verleden heeft uitgewezen dat hij hier een absolute meerwaarde was. Ik hoop dat dat zo weer gaat gebeuren", zo sprak Koeman zich uit tegenover Omroep Brabant.

De keuzeheer ziet weinig kwaliteitsverschil tussen RKC en NAC. "Het zijn twee clubs die dicht bij elkaar zitten. Het is een Brabantse derby. We weten hoe we ervoor staan. Willen we wat bereiken, dan zullen we tegen NAC moeten winnen. Zo simpel is het. Wat we tegen Ajax hebben laten zien, moeten we ook nu op de mat brengen."

"We moeten gas geven, zo simpel is het. Zij zullen misschien tevreden zijn met een punt, maar wij moeten winnen", liet Koeman weten. Donderdag trainden de Waalwijkers achter gesloten deuren om de opstelling niet prijs te geven. Frank van Mosselveld, Jonas Ivens en Romeo Castelen zijn weer beschikbaar na respectievelijk een schorsing en blessures.