Sunderland-coach verbiedt telefoontjes en zingen

Paolo Di Canio heeft de spelers van Sunderland een aantal regels opgelegd. De coach van The Black Cats heeft een aantal zaken en activiteiten verboden.

De Italiaan wil er alles aan doen om met Sunderland zo hoog mogelijk te eindigen dit seizoen. Daarom is het gebruik van mobiele telefoons niet langer toegestaan. Maar dat is niet het enige. De spelers moeten afscheid nemen van ketchup en mayonaise bij het eten. De spelers mogen ook niet meer zingen onder de douche. Dat gaat volgens de excentrieke manager ten koste van de concentratie.

"Dit is een complete revolutie", zei Di Canio tegen Engelse media. "We hebben alles veranderd. In het begin heb ik mobiele telefoons nog toegestaan, maar ze zijn nu verboden. Als iemand binnenkomt met een telefoon gooi ik die in de Noordzee."

"Mayonaise, ketchup en cola kunnen we niet hebben, die kunnen lever- en maagproblemen opleveren. Zelfs koffie kan voor problemen zorgen, dat kun je een uur voor een training of wedstrijd niet meer drinken", besluit de manager van Sunderland. De nieuwe werkgever van Jozy Altidore start dit weekend tegen Fulham.