General Zod in iOS-versie Injustice

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag aan dat Injustice: Gods Among Us voor iPad, iPhone en iPod Touch een nieuwe in-game Challenge Mode-event biedt: de General Zod Challenge.

Het event vindt plaats van 8 -26 augustus en is een vervolg op de Batgirl Challenge van afgelopen maand. Spelers kunnen meedoen aan een reeks gevechten die gebonden zijn aan tijd. Als deze gevechten zijn afgerond wordt de speler beloond met een exclusieve Gold Character Card van General Zod.

De Injustice: Gods Among Us mobile game, die tegelijkertijd met de consoleversie afgelopen april werd gelanceerd, is tot nu toe meer dan 13 miljoen keer gedownload en door meer dan tachtig procent van de spelers beoordeeld met vijf sterren. Meer dan een miljoen spelers hebben afgelopen maand meegedaan aan de Batgirl Challenge Mode, waarvan 200.000 spelers de uitdaging hebben afgerond. Nu wacht General Zod dus. Iets zegt ons dat Martian Manhunter, Zatanna en Scorpion, DLC-personages in de consoleversie, ook nog een eigen mobiele event krijgen.

General Zod