FOK! wat een weer...Redelijke dag

Goedemorgen! Een strakblauwe lucht, niet al te veel wind en een lekker biertje. Dit is dus wat mij gisteren overkwam op het terras. Ondanks dat het kwik niet heel hoog opliep was het echt heerlijk weer om even te vergad.. pardon...wat pintjes te verorberen. In de rest van het land kwam er toch wel wat meer bewolking voor. Regen viel er vrijwel nergens meer.

Vandaag lijkt het erop dat opnieuw het westen de meeste zon gaat krijgen en dat we in het oosten wederom van die uitsmerende stapelwolkjes krijgen. Aan het einde van de dag neemt de kans op neerslag langzaam weer toe. Het zuiden en noordoosten lijken hier de grootste kans op te maken. Het kwik loopt op tot een graad of 18. Er staat een matige tot vrij krachtige, en op de Wadden soms krachtige, wind uit het noordwesten.

Morgen en overmorgen is de kans op regen overal weer een stuk groter en zakt de temperatuur een aantal graden. Daarna wordt het geleidelijk aan weer wat zachter, maar helemaal stabiel lijkt het nog niet te gaan worden. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Reiger
Reigers. Ik blijf ze echt schitterend vinden. Het zal onze Klap maar gebeuren dat dit beestje ineens op hem af komt stormen met zijn scherpe snavel...