Arsenal neemt afscheid van Arshavin en Squillaci

Arsenal neemt afscheid van Andrei Arshavin, Denilson en Sébastien Squillaci. De aflopende verbintenissen van het drietal worden door de Londense club niet verlengd, waardoor zij na 30 juni zonder club zitten. Dat meldt Arsenal woensdag.

Denilson speelde van de drie de meeste duels voor Arsenal. De Braziliaan kwam tussen 2006 en 2011 tot 153 wedstrijden en 31 goals voor de Gunnners. De 25-jarige middenvelder speelde de afgelopen twee seizoenen op huurbasis voor zijn oude club Sao Paulo.

Denilson wordt qua hoeveelheid wedstrijden op de voet gevolgd door de 32-jarige Arshavin, die na zijn komst van Zenit Sint-Petersburg in 2009 144 wedstrijden speelde. De afgelopen seizoenen raakte hij steeds meer buiten beeld. Vorig jaar werd de Rus al uitgeleend aan zijn oude club Zenit.

De eveneens 32-jarige Squillaci kwam de afgelopen twee seizoenen ook nauwelijks in actie. Alleen in zijn debuutjaar speelde de Franse verdediger regelmatig en kreeg hij 32 duels achter zijn naam. Squillaci speelde eerder voor onder meer Monaco, Olympique Lyon en Sevilla.