Trailer: Blood Ties

Bekijk hier de trailer van het misdaaddrama Blood Ties. De cast mag er wezen, met Mila Kunis, Clive Owen, Billy Crudup en anderen volgen we in deze film twee broers aan weerszijden van de wet die mekaar te hulp schieten. Het verhaal speelt zich af in het Brooklyn van de jaren '70 en is geregisseerd door Guillaume Canet.

Broers Frank en Chris Pierzynski groeiden samen op in een harde buurt in Brooklyn. Echter gingen ze allebei hun eigen weg, anders gezegd, totaal een andere kant op. Nu, in 1973, is Frank gezagvoerder binnen de NYPD en komt Chris uit de gevangenis nadat hij 12 jaar heeft moeten zitten voor moord. Als Chris vervroegd vrijkomt probeert hij de criminele verleiding te weerstaan, voor het belang van zijn familie, maar valt al gauw terug in oude gewoonten. Nu zijn baan op het spel staat en het lot van zijn broer, moet Frank goed nadenken om te ontdekken waar zijn echte loyaliteit huist.

Zoals gezegd is de film geregisseerd door Guillaume Canet (Tell No One) en als we IMDb moeten geloven komt Blood Ties op 31 oktober uit in Nederland.