FOK! wat een weer... Muurvast

Goedemorgen! We kunnen rustig stellen dat het weer op dit moment muurvast zit. Af en toe zon afgewisseld met een enkele sneeuwbui. De sneeuwbuien leveren echter totaal geen problemen op omdat ze maar kort duren en de temperatuur boven nul ligt. De zon schijnt ook geregeld.

Vandaag is er dus weinig verschil met gisteren, al is de kans op een sneeuwbui wel iets kleiner geworden. De wind uit het noordoosten neemt helaas weer iets in kracht toe en de temperaturen blijven met 3 tot 4 graden nog steeds bedroevend laag.

Maart gaat in de top 10 eindigen van de koudste maanden ooit en dat zal niemand verbazen. De afwijking is met ruim 3 graden behoorlijk fors te noemen.

Wat ook niemand zal verbazen is dat de waterreservoirs in Spanje voldoende gevuld zijn om de komende zomer iedereen van voldoende water te voorzien. Plaatselijk viel er gisteren weer 70 millimeter en het einde is nog niet meteen in zicht. Overigens was het op Kreta gisteren ruim 24 graden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Wandeling
Qltel maakte weer een flinke wandeling en maakte zodoende weer een paar mooie foto's voor ons.

Knotwilg
Deze knotwilg staat er maar armoedig bij...

Knoppen
Toch zag qltel ook dat er al wat in bloei staat. Waarschijnlijk de eerste hooikoortsklachten?