SmartGlass voor ninja's

Team Ninja heeft nieuwe details bekendgemaakt over Ninja Gaiden 3: Razor's Edge, waaronder SmartGlass-ondersteuning voor de Xbox 360-versie.

De ontwikkelaar onthult dat Ninja Gaiden 3: Razor's Edge een full-featured demo krijgt op beide platforms en dat de Xbox 360-versie SmartGlass-functionaliteit ondersteunt voor tablets en smartphones. Spelers kunnen hun bijgewerkte persoonlijke records en prestaties bekijken. Er zijn strategievideo's op te vragen om hulp te krijgen op basis van je huidige in-game locatie. Daarnaast kun je gameplayvideo's uploaden en commentaar geven op andermans video's.

Door het vinden van de goed verborgen Golden Scarabs is Ryu Hayabusa, de hoofdrolspeler, te upgraden. Deze Scarabs worden gebruikt om nieuwe Ninpo of wapens te ontgrendelen. Zo kan Piercing Void, een beweging die dodelijke scherpe messen de nabijgelegen vijanden laat aanvallen, worden ontgrendeld voor twintig scarabeeën, terwijl de Lunar Staff, een speciaal wapen, voor tien gevonden items verkegen wordt.

Team Ninja gaf ook meer details over de bewegingen die Kasumi en Momiji hebben in Ninja Gaiden 3: Razor's Edge. Kasumi, uit de Dead or Alive-serie, heeft haar bekende snelle Mugen Tenshin-aanvallen. Daarnaast heeft ze de langzame, maar krachtige Kunai Tempest, waarmee ze een grote shuriken gooit, en Rending Wind, een krachtige straal van energie.

Momiji kan dubbele sprong in de lucht maken en met haar unieke Heavenbreaker-aanvallen van boven doen. Dansende bladeren in een cirkel van vuur verschijnen als ze haar Crimson Lotus doet en met Autumn Flame ontketent een krachtige vuurbal.

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge komt op 5 april uit voor PlayStation 3 en Xbox 360. De Wii U-versie ligt al in de winkel.

SmartGlass

SmartGlass