Depressieve Christina Curry had alcoholprobleem

Christina Curry zat behoorlijk met zichzelf in de knoop toen ze in Los Angeles woonde. "Ik voelde me depressief en had problemen met alcohol", geeft de dochter van Patricia Paay toe in Grazia. "Nu ik dat durf toe te geven, is er een last van mijn schouders gevallen."

Het duurde een tijdje voor de 22-jarige Christina hardop durfde te zeggen dat ze ongelukkig was in de Verenigde Staten. "Mijn relatie was slecht en ik heb daar geen vrienden. Ik rende er alleen maar weg voor mijn problemen."

Christina, die onlangs onthulde biseksueel te zijn, gaf een maand geleden al aan zich zo snel mogelijk weer in Amsterdam te willen vestigen. Nederland past toch meer bij de dochter van Adam Curry dan Los Angeles. "Iedereen is er zo oppervlakkig en leeg. Ik ben blij dat ik er niet meer bij hoor."

In Los Angeles bleef Curry zichzelf wijsmaken dat ze het leuk had. "Ik weigerde terug te gaan naar Nederland en ik wilde me niet door mijn ouders laten dwingen tot andere keuzes. Ontzettend dwars gewoon, echt tienergedrag."

Christina heeft veel gehad aan het EO-programma Op Zoek naar God, waarvoor ze zich met vier andere dames liet opsluiten in een klooster. "Het klinkt misschien gek dat je in één week tijd het licht ziet, maar weet je hoeveel uren je daar hebt om na te denken? Dat is voor mij heel waardevol geweest. Ik ben dichter bij mezelf gekomen dan ooit."