Rentree voor Babel en Sigthórsson bij Ajax

Ryan Babel en Kolbeinn Sigthórsson hebben hun rentree gemaakt bij Ajax. Babel kwam tijdens het oefenduel tegen Vasco da Gama (1-0 verlies) na rust binnen de lijnen, terwijl Sigthórsson hem een kwartier voor tijd weer verving. Beide spelers kwamen terug van een blessure

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de eerste helft. Wendel wist uit een vrije trap de bal achter doelman Kenneth Vermeer te werken. Trainer Frank de Boer wisselde er in de tweede helft op los, zodat iedereen wat minuten kon maken. Volgende week zondag hervat Ajax de competitie met de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. De Boer liet weten dat dit duel voor Sigthórsson nog te vroeg komt. Babel zal naar alle waarschijnlijkheid wel minuten maken.