Wenger droomt van terugkeer Fàbregas

Cesc Fàbregas verliet anderhalf jaar geleden Arsenal om terug te keren naar jeugdliefde Barcelona. Arsène Wenger hoopt dat de middenvelder nog eens de omgekeerde weg bewandelt. De Franse oefenmeester van Arsenal dagdroomt hardop over een terugkeer van Fàbregas.

De 25-jarige Spanjaard arriveerde op als zestienjarig talent in Londen, maar zinspeelde daarna altijd op een terugkeer naar Barcelona. Logisch, vindt Wenger. "Barcelona komt uit zijn geboortestad en had de beste ploeg ter wereld op dat moment." Toch sluit de manager, in gesprek met Sky Sports, een omgekeerde transfer van de man die 303 Premier League-duels het shirt van Arsenal droeg, niet uit. "Hij zal de komende twee a drie jaar zeker nog niet komen, maar misschien is het daarna wel een optie."

Wenger denkt met een mooi gevoel terug aan zijn samenwerking met Fàbregas. "Hij was een uitzonderlijke speler, een speler van wereldklasse. Ik sluit niet uit dat hij ooit weer bij ons zal spelen, want hij is een echte Arsenal-man. Hij houdt van Arsenal en ziet nog elke wedstrijd van de club."