FOK! wat een weer...In het noorden kans op gladheid

Goedemorgen! We hebben de komende 2 tot 3 dagen een tweedeling in het weer. In het noorden is het koud en kunnen er problemen gaan optreden door gladheid, terwijl het in het zuiden zacht weer is. Voor het zuiden van het land kunnen we dan ook verder vrij kort zijn.

In het hele land zal er af en toe neerslag vallen. Dit zal in het noorden deels sneeuw zijn, maar er is ook kans op ijzel. Nu is het vooral de vraag tot hoever deze problemen zich gaan voordoen. Voor de 3 noordelijke provincies zijn we wel vrij zeker, maar Overijssel en Flevoland zitten ook nog in de gevarenzone. In het midden lijkt het al zachter te worden en in de zuidelijke provincies kan bijna de barbecue aan.

De temperaturen liggen hierbij tussen de 0 graden in het noorden en 8 graden in het zuiden. Dus voor het noorden is het de komende dagen echt even goed uitkijken en we zullen dit dan ook blijven volgen. De wind komt in het zuiden uit het zuidwesten, maar in het noorden staat juist een oostenwind en die kan daar gemeen koud gaan aanvoelen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zwarte WoudBegin dit jaar was ik in het Zwarte Woud en was het heerlijk wandelweer in de sneeuw.