FOK! wat een weer...Buien

Goedemorgen! Het gaat een wisselvallig weekend worden. Vooral vanmiddag zullen er een aantal stevige buien gaan vallen en onweer is hierbij goed mogelijk. Voor morgen is de verwachting nog vrij onzeker, maar droog zal het waarschijnlijk niet blijven. De kans op wat zon is morgen wel wat groter dan vandaag.

De wind is vandaag gedraaid naar het zuidoosten en is matig tot vrij krachtig. Langs de kust neemt deze tijdelijk toe tot krachtig. Van de temperatuur hoeven we het vandaag ook niet te hebben, want met 12 graden is het frisser dan de afgelopen dagen. Ook de komende dagen zullen we het met wisselvallig weer moeten doen, maar de zon zal zeker niet helemaal verstek laten gaan.

Gisteren is er op sommige plaatsen meer dan 20 mm regen gevallen. De opklaringen die ik gisteren beloofd had lieten het grotendeels afweten. Dit kwam doordat het 2e koufront pas een stuk later doortrok dan ik in eerste instantie had verwacht.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

HerfstkleurenPrachtige herfstkleuren in Bronkhorst. Erwin Klein maakte deze rustieke en mooie foto.