Gratis huwelijk bij Leids filmfestival

Op een originele manier trouwen? Dat kan tijdens het Leids Filmfestival dat van 23 tot en met 28 oktober gehouden wordt. Bezoekers van dit festival kunnen een geheel verzorgde trouwerij winnen met alles er op en er aan. De verloting van deze bruiloft vindt plaats ter gelegenheid van een speciale vertoning van de film Four Weddings And a Funeral. Het gelukkige stel dat in de echt zal worden verbonden zal dit doen in de Pieterskerk ten overstaan van familie, vrienden én bezoekers van het filmfestival.

De bruiloft en het filmprogramma wordt georganiseerd in samenwerking met bovengenoemde kerk die voor de gelegenheid mooi aangekleed zal worden als trouwlocatie. Mensen die graag willen meedingen naar deze bijzondere bruiloft kunnen zich tot 7 oktober opgeven bij de organisatie van het filmfestival.

De film Four Weddings And a Funeral is een romantische Britse komedie uit 1994 en was destijds een groot succes en betekende tevens de doorbraak van acteur Hugh Grant (Notting Hill, Love Actually). De film wordt ook nu nog beschouwd als een van de beste Britse films ooit gemaakt.