Goderie mist de bus bij Holland House

De hockeyvrouwen waren ploeggenote Maartje Goderie gisteravond kwijt. Na afloop van de festiviteiten in het Holland House werden de Golden Girls naar het olympisch dorp gebracht, maar daar zat Goderie dus niet bij.

"Ik was kwijt", liet Goderie aan Hockey.nl weten. Voor de terugreis naar het olympisch dorp waren een aantal pendelbusjes geregeld, maar de Brabantse kwam te laat. De busjes waren bij haar aankomst namelijk al vertrokken.

De oorzaak van haar vertraging was eenvoudig. Goderie bevond namelijk aan de verkeerde kant van het Holland House en stond tussen uitzinnige ouders en Oranje-fans. "Dus ik rennen, maar het was al te laat. Ze waren al vertrokken. Toen ben ik maar in een grote bus gestapt met allemaal zingende fans. Die bus stopte ergens ver weg van waar ik moest zijn", vervolgde ze haar verhaal.

Toch kwam het uiteindelijk allemaal goed. Teammanager Clarinda Sinnige tikte alsnog een busje op de kop, waarna Goderie zich al snel weer bij haar feestende hockeyvriendinnen kon voegen.


Maartje Goderie in actie op de Spelen (Foto: Pro Shots)