'Verloofde stuurt Miley Cyrus naar huis'

Liam Hemsworth wordt gek van zijn verloofde. De 22-jarige acteur, die pas een paar maanden geleden op zijn knieën ging, heeft Miley Cyrus naar huis gestuurd. De 19-jarige is volgens ingewijden een te grote afleiding tijdens opnamen voor Hemsworths nieuwe film.

"Miley drijft Liam tot waanzin", klapt een ingewijde uit de school tegenover Radar Online. "Terwijl hij in Philadelphia is voor opnamen van Paranoia, paradeert Miley al winkelend door de stad en laat ze zich in nagelstudio's in de watten leggen. Ze kan gewoon niet stilzitten."

Na lange draaidagen zou Hemsworth behoefte hebben aan rust, maar die krijgt hij nauwelijks met zijn verloofde in de buurt. "Als ze Liam na zijn werk ziet, praat ze de oren van zijn kop. Dat terwijl Liam enkel in alle rust zijn script door wil nemen."

Ook zouden de twee verschillende ideeën hebben over het diner. Hemsworth blijft het liefst in zijn hotel hangen met een afhaalmaaltijd, terwijl Cyrus naar chique restaurants wil. De acteur zou bovendien maar weinig slapen door het geknor van hun viervoeter Ziggy. "Liam heeft Miley laten weten dat hij zijn werk niet goed kan doen als ze in de buurt is en heeft gesuggereerd dat ze haar spullen pakt."