Deels slang, deels piranha in Piranhaconda-trailer

Wil je altijd al een film zien met een monster dat de eigenschappen heeft van een piranha en anaconda? Jouw gebeden zijn verhoord: op 16 juni is de wereldrelease van de B-film Piranhaconda op de Amerikaanse televisiezender SyFy Channel.

Aangezien het een 'internationale trailer' is, kan er een kans bestaan dat de Nederlandse tak van de televisiezender de film ook gaat uitzenden. Hier is echter nog niets over bekend.

De film Piranhaconda laat zich het beste omschrijven door de synopsis van de Facebook-pagina: "Half vis! Half slang! Volledige moordenaar! In Roger Cormans meest recente B-film valt een hybride wezen - deels piranha en deels anaconda - een filmcrew aan die op locatie bij een nest zonder ei aan het filmen is. Het team moet rennen voor hun leven en de piranhaconda vermoorden en de gestoorde wetenschapper stoppen die het ei heeft gestolen - voordat ze worden opgegeten. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Michael Madsen (Reservoir Dogs, Kill Bill: I & II) en Rachel Hunter (The Benchwarmers)."