Ghost Recon: Future Soldier bèta

De Ghost Recon: Future Soldier mutiplayer-bèta is vanaf nu zonder een bèta-key te downloaden voor alle Playstation Plus-members. De bèta is al een tijdje online maar daar was toen een bèta-key voor nodig.

Playstation wist in een Tweet te vermelden dat de bèta van Ghost Recon: Future Soldier nu voor Playstation Plus-members beschiktbaar is gemaakt. "Just letting you know that we've added the Ghost Recon: Future Soldier Multiplayer Beta to PS Store for all PS Plus members. Enjoy!" in de bèta kan je kiezen uit drie classes: Rifleman, Engineer en Scout. De gekozen class kan je naar je smaak aanpassen met de gear die je vrij kan spelen in de multiplayer.

De multiplayer word met zestien spelers gespeeld, deze spelers worden onderverdeeld in teams van acht, die dan weer verdeeld worden in twee squads van vier. De multiplayer modes zijn Conflict en Saboteur, in Conflict moet je zo veel mogelijk opdrachten voltooien die verspreid over de map, één match Conflict duurt vijftien minuten en het team met de meeste punten aan het einde van de match heeft gewonnen. De opdrachten varieëren van het bevrijden van een gijzelaar en het verdedigen van een strategisch punt. Saboteur is een game-mode waarin je stijd om een bom in het bezit te krijgen, om vervolgens ermee de basis van het andere team te vernietigen, daar heb je tien minuten de tijd voor.

Ghost Recon : Future Warfare