Fans Marseille hopen dat eigen ploeg verliest

Komende week speelt Olympique Marseille de competitiewedstrijd tegen Montpellier, dat nog volop meedoet om de landstitel. Ook Paris Saint-Germain strijdt nog om het Franse landskampioenschap en zodoende hopen de supporters van Marseille dat hun ploeg komende woensdag verliest van Montpellier.

Paris Saint-Germain geldt namelijk als hun aartsrivaal en zij willen absoluut niet dat de ploeg uit de Franse hoofdstad met het landskampioenschap aan de haal gaat. Marseille is op dit moment bezig aan een slechte reeks en staat momenteel op de negende plek. Afgelopen weekend ging de ploeg nog met 2-1 ten onder bij aartsrivaal Paris Saint-Germain.

Montpellier geldt dit seizoen als de verrassing uit de Ligue 1 en hoopt komende woensdag de koppositie in de Franse competitie te verstevigen. Als het aan de South Winners 87, de harde kern van Olympique Marseille ligt, zal dit ook gaan gebeuren. "Laten we Montpellier niets in de weg leggen, zodat PSG geen kampioen wordt dit jaar", valt er op de website van de South Winners 87 te lezen.