'Malaga aast op Barça-talent Tello'

FC Barcelona raakt Cristian Tello mogelijk kwijt aan Malaga. Volgens AS heeft de aanvaller een clausule in zijn contract staan waar de ambitieuze club graag aan wil voldoen.

Tello komt dit seizoen sporadisch in actie voor Barcelona. Hij vond zeven keer het net in vijftien competitieduels. Het 19-jarige talent zou voor tien miljoen euro de deur uit kunnen, zo meldt AS. Malaga zou met de komst van de jongeling meer jeugdig elan aan de selectie willen toevoegen.

De aanvaller behoort dit seizoen voor het eerst tot de A-selectie van Barcelona. Hij viel met name op door zijn aanzienlijke aandeel in de ruime overwinning op Bayer Leverkusen in de Champions League (7-1). Van de zeven treffers nam hij er twee voor zijn rekening.

Naast Tello zou Malaga zich ook bezighouden met de komst van Borja Valero, die nu nog uitkomt voor Villarreal. De club zou haar netwerk willen aanspreken, na de prettige onderhandelingen na de deal met Santi Cazorla. Die kwam afgelopen zomer voor een clubrecordbedrag van 21 miljoen euro naar Malaga.