[OS 2012] Stel je vraag aan Sanne Keizer en Marleen van Iersel

Op 27 juli gaat in Londen de Olympische Spelen van start. FOK!sport zal daar uiteraard uitgebreid verslag van doen. Ook zijn er vooraf al diverse specials te vinden en ook worden sporters benaderd om jullie vragen te beantwoorden. Dit keer het beachvolleybalduo Marleen van Iersel en Sanne Keizer.

Marleen van Iersel en Sanne Keizer
Sanne Keizer en Marleen van Iersel zijn sinds het seizoen 2009 een beachvolleybalduo. Het doel is om een mooie prestatie te halen op de Olympische Spelen van Londen in 2012. Al na hun eerste volledige jaar stond het duo zesde op de wereldranglijst, een positie die ze nu ook nog bezetten. Wel zijn hun prestaties groeiende. Zo werd er in 2011 tweemaal een WorldTour-toernooi gewonnen; die van Myslowice en Shanghai.


Van Iersel (l) en Keizer. (Foto: Pro Shots)

Beide dames deden nog niet eerder mee aan de Olympische Zomerspelen. Kwalificatie voor de Spelen van 2012 is nog slechts een kwestie van tijd. De nominatie is namelijk allang binnen en de plaats op de olympische ranglijst is hoog genoeg.

Stel nú je vraag!
Heb jij een brandende vraag voor de dames over hun voorbereiding of verwachting voor de Olympische Spelen of zijn er andere zaken, die je graag wilt weten? Stel je vraag dan nu! De redactie van FOK!sport selecteert uiteindelijk de leukste vragen, die door Marleen en Sanne beantwoord zullen worden.

Je kunt je vraag tot woensdag 14 maart 20.00 uur hieronder in een reactie stellen.