[Serie A] Internazionale wint ruim van Parma

Internazionale heeft de eerste competitiewedstrijd van 2012 ruim gewonnen van Parma. In het eigen Giuseppe Meazza werd het 5-0. Diego Milito scoorde twee doelpunten. Thiago Motta, Giampaolo Pazzini en Marco Faraoni scoorden voor Inter. Luc Castaignos bleef op de bank, Wesley Sneijder is nog altijd geblesseerd.

Eerder zaterdag had Siena al een 4-0 zege geboekt op Lazio Roma. Mattia Destro opende de score na elf minuten voor de thuisploeg voordat Emanuele Calaio het duel besliste. De aanvaller benutte in de 35e en 49e minuut van de eerste helft strafschoppen. Bij de tweede kreeg Lazio-doelman Albano Bizzarri rood. Met tien man kreeg Lazio nog maar een goal tegen. Destro scoorde negen minuten voor tijd zijn tweede treffer.

Internazionale wint ruim van Parma (Foto: Novum)