C. Ronaldo: "Real Madrid kan CL winnen"

Real Madrid is bezig aan een sterk seizoen. Sterspeler Cristiano Ronaldo denkt zelfs dat de Madrilenen een gooi kunnen doen naar de Champions League. Real staat momenteel eerste in de Primera Division en heeft drie punten meer dan aartsrivaal FC Barcelona.

Ronaldo heeft met dertien treffers uit elf wedstrijden een groot aandeel in het Madrileense succes. De flamboyante Portugees heeft vertrouwen in zijn elftal en denkt dat er dit seizoen grote successen staan te wachten

"Voor deze club is het altijd prachtig om de Champions League te winnen", vertelde Ronaldo aan Record. "Real is altijd favoriet om deze prijs te winnen, maar we weten ook dat het erg moeilijk is. Maar ik denk dat het zeker mogelijk is. Dit is het beste Real waar ik in heb gespeeld. Maar we moeten eerst prijzen gaan pakken om dat te kunnen bevestigen."

"Ik hoop dat we op deze voet verder kunnen gaan. Zodat we op het laatst trots kunnen zijn op wat we hebben gedaan. Ik weet dat de fans blij zijn met wat ze tot nu toe hebben gezien en dat is het belangrijkste voor ons. We hebben een uitstekende relatie met ze."