Excelsior legt weer drie spelers vast

Excelsior heeft weer drie spelers gestrikt voor komend seizoen. De doelmannen Michael Termijn en Jordy Deckers moeten gaan strijden met Wesley de Ruiter, wiens komst definitief is afgerond, om de plek onder de Kralingse lat. Ook spits Mick van Buren speelt vanaf de zomer op Woudestein.

Excelsior was enkele dagen geleden al rond met De Ruiter, die overkomt van FC Utrecht. Vandaag werden ook twee andere keepers vastgelegd. Michael Termijn is afkomstig uit de eigen A1, terwijl Jordy Deckers van Ajax komt. Hij speelde eerder drie duels in de Jupiler League namens Telstar en Almere City FC. Een andere goalie, Cees Paauwe, vertrekt definitief. Zijn contract wordt niet verlengd.

Spits Mick van Buren komt van de A1 van Feyenoord en krijgt een kans bij de selectie van de nieuwe trainer John Lammers. Van Buren stond ook in de belangstelling van diverse amateurclubs.

Voorts heeft de club Tim Eekman en Tim Vincken een nieuw contractvoorstel gedaan. Feyenoord zal na de voorbereiding vermoedelijk ook nog spelers naar Kralingen sturen. Op dit moment komen Bart Schenkeveld, Ricky van Haaren, Jordy Clasie, Kaj Ramsteijn, Shabir Isoufi en Miquel Nelom hiervoor in aanmerking. De laatste vier speelden afgelopen seizoen al voor Excelsior. Al deze spelers krijgen echter eerst de kans Feyenoord-trainer Mario Been te overtuigen.