Munsterman: ''Heb Janssen nergens aangeboden''

FC Twente-preses Joop Munsterman ontkent in het Algemeen Dagblad nog maar eens de afgelopen transferperiode een vertrek van Theo Janssen te hebben willen forceren.

In de zaterdageditie van de krant gaat Munsterman nog één keer in op het gerucht dat hij in januari een transfer van Theo Janssen zou hebben willen forceren. De preses werd ervan beschuldigd negatieve verhalen over Janssen te hebben gelekt om op die manier zo snel mogelijk een transfer van de middenvelder af te dwingen.

"Ik heb nooit gezegd dat Theo weg moest in de winterstop", benadrukt hij. "Ik heb hem nergens aangeboden. Nergens! Vraag maar na bij elke agent. En een bommetje gooien bij de pers? Ik zal wel naïef zijn, maar ik zou niet eens weten hoe dat werkt. De pers laat zich ook niet misbruiken. En waarom ook? Theo zegt zelf dat hij weg wil. En als hij zelf weg wil, dan kan dat, zoals dat bij ons met iedere speler kan. Maar niet voor niets!"

Ook ontkent Munsterman een slechte verstandhouding met zijn middenvelder. Dat zou enkel zijn gesuggereerd door de pers. "Pas zaten we nog naast elkaar in de dugout, Theo en ik", herinnert Munsterman zich. "Zegt Theo: kom wat dichterbij zitten, kunnen de fotografen een mooi plaatje maken."