'Redknapp wil Drogba bij Spurs'

Tottenham Hotspur-manager Harry Redknapp ziet komende zomer dolgraag Didier Drogba naar White Heart Lane komen. De Ivoriaan is niet langer onomstreden bij Chelsea.

De komst van Fernando Torres naar Chelsea in januari heeft voor Didier Drogba tot nog toe weinig positieve gevolgen. De Ivoriaan zit vaker op de bank dan hem lief is en lijkt dan ook niet onwelwillend te staan tegenover een vertrek bij The Blues. Tottenham Hotspur is een van de vele gegadigden.

Als Drogba vertrekt bij Chelsea, zal hij over belangstelling niet te klagen hebben. Of hij naar The Spurs wil is onduidelijk. Trainer Redknapp ziet hem in ieder geval dolgraag komen, schrijft The Daily Telegraph. "Het is nu aan Chelsea wat zij willen", zegt Redknapp, die Drogba een 'superspeler' noemt.

"Kracht, vermogen.. Hij heeft alles", zijn de lovende worden van de Brit. "Hij speelt voor Chelsea en tot zij niet anders beslissen kun je niet speculeren over zijn toekomst, maar hij is ee geweldige speler."

Laatst gaf trainer Carlo Ancelotti nog tegen Sky Sports te kennen dat hij Drogba graag op Stamford Bridge houdt. Echter, als de speler een vertrek forceert en hij kan geld opleveren, kan het zomaar tot een transfer komen.