[Coppa Italia] Emanuelson belangrijk voor Milan

Urby Emanuelson heeft AC Milan in de eerste halve finale van de Coppa Italia tegen Palermo behoed voor een thuisnederlaag. Door een goal van de oud-Ajacied in de 76e minuut eindigde het duel in San Siro in 2-2. Op 10 mei kan Palermo in eigen stadion proberen voor het eerst sinds 1979 weer eens de finale van het Italiaanse bekertoernooi te bereiken.

Zlatan Ibrahimovic zette AC Milan al na vier minuten op voorsprong, maar daarna kwam Palermo sterk terug. Javier Pastore zorgde na een kwartier spelen op aangeven van Mauricio Pinilla voor de gelijkmaker. Vroeg in de tweede helft stond Pastore zelf aan de basis van de goal van Abel Hernandez, die de Sicilianen op een 1-2 voorsprong zette. Emanuelson bracht beide ploegen vervolgens weer in balans.

Internazionale won dinsdagavond het eerste duel in de halve finale uit met 1-0 van AS Roma. De eindstrijd van de Coppa Italia wordt gespeeld op 29 mei.

Submitter:  Bron: Novum