Will Smith met zoon in nieuwe Shyamalan

Will Smith gaat een rol spelen in de nieuwste film van M. Night Shyamalan, een futuristisch ruimteavontuur dat nog geen titel heeft.

Shyamalan zal de film regisseren en heeft samen met Gary Whitta het scenario geschreven. Smith zal samen met zijn zoon Jaden in de film te zien zijn, terwijl zijn echtgenote, Jada Pinkett Smith, samen met manlief en Shyamalan de film zal produceren.

Tijdens het promoten van zijn vorige film, The Last Airbender, noemde Shyamalan de film nog One Thousand AE. Toen was het nog de bedoeling dat Will Smith alleen zou produceren. De film heeft plaats in de verre toekomst waar een jonge jongen een verlaten planeet moet verkennen op een ruimteschip dat is neergestort. Aan boord van het schip vindt hij zijn vader, met wie hij het contact was verloren.

M. Night Shyamalan werd aan het einde van de jaren '90 en begin jaren '00 bekend en populair met films als The Sixth Sense, Unbreakable en The Village. Latere films leverden hem echter veel kritiek en weinig bioscoopbezoekers op. In september verscheen zijn laatste film, Devil.

Will Smith is momenteel bezig met het derde deel van de Men in Black serie, die in mei 2012 moet verschijnen.


M. Night Shyamalan