Owen Wilson verlegt grenzen voor Farrelly Brothers

Owen Wilson gaat voor het regisseursduo de Farrelly Brothers veel verder dan hij normaal zou doen. Het bizarre script van hun nieuwste film Hall Pass dwong de 42-jarige acteur om mee te gaan in de grove grappen van het beroemde filmduo.

"Als je kijkt naar het oeuvre van de Farrelly Brothers, dan past Hall Pass daar perfect tussen", zegt Wilson tegen Novum Nieuws. Zijn personage krijgt van zijn vrouw 'een week vrij van zijn huwelijk'. "De jacuzziscène is bijvoorbeeld een scène die ik normaal nooit speel. Dat maakt het leuk om met de Farrelly's te werken."

"Het verhaal is zoet, de grappen zijn altijd ranzig", beschrijft Bobby Farrelly zijn nieuwste film. Voor de scène waarin Wilson geconfronteerd wordt met een penis, gebruikten de filmbroers een echt exemplaar. "Die is echt", bevestigt Peter Farrelly. "De kleine piemel is een prothese, maar die grote is echt."

"Je kunt geen Farrelly-film maken zonder protheses", vindt Owens tegenspeler Christina Applegate. "Er zit een moment in dat zelfs verder gaat dan de haargelscène uit There's Something About Mary", verklapt actrice Jenna Fischer. "Ik noem het 'de buikgriepscène'." Hall Pass gaat 31 maart in première.


Owen Wilson verlegt zijn grenzen (Foto: Novum)