Mariah Carey toch in verwachting van tweeling

Mariah Carey is toch in verwachting van een tweeling. Dat heeft haar man, presentator en radio-dj Nick Cannon, donderdag onthuld in zijn radioshow. Mariah versprak zich een paar weken geleden tijdens een interview, maar ontkende vervolgens dat ze twee spruiten krijgt.

"We krijgen een tweeling", onthulde Cannon in zijn Rollin' With Nick Cannon-radioshow. Volgens de komiek was zelfs de Amerikaanse president Barack Obama nieuwsgierig naar zijn kinderen. Carey trad zondag op tijdens een kerstconcert en kwam achter de coulissen Barack en zijn vrouw Michelle tegen.

"Ironisch genoeg vroegen ze aan mijn vrouw of ze in verwachting was van een tweeling", vertelt Cannon. "Tot dan toe had ze het nieuws op aanraden van onze artsen met niemand gedeeld. Maar vanwege alle emoties en omdat ze overdonderd was door de vraag van de president, deelde ze het toch."

Een ander geheim houden Carey en Cannon nog wel voor zichzelf. Wanneer de kinderen, waarvan het geslacht nog onbekend is, het levenslicht moeten zien hebben de twee niet bekendgemaakt.


Duidelijk zwanger van een meerling... (Foto: Novum)