Bogers verlaat RKC voor Japans avontuur

RKC Waalwijk neemt per 1 januari afscheid van assistent-trainer Adrie Bogers. De voormalig speler van de club vertrekt samen met Zeljko Petrovic naar de Japanse topclub Urawa Red Diamonds, waar hij, net als hij in Waalwijk de afgelopen jaren deed, de functie van assistent-trainer gaat bekleden.

Directeur voetbalzaken Mohammed Allach betreurt het vertrek van Bogers: “Adrie is een vakman met specifieke trainerskwaliteiten en is daarmee complementair aan onze andere stafleden. Daarnaast is hij een echte clubman, loopt hier bijna zijn gehele voetballeven al rond. Het is jammer dat hij vertrekt, maar dit is inherent aan een opleidingsclub als RKC Waalwijk. Wij gaan ons in alle rust beraden over de invulling van de vrijgekomen functie.”

Met het vertrek naar Urawa Red Diamonds komt er een einde aan een jarenlang dienstverband. Bogers kijkt terug op een mooie periode: “Ik ben trots dat ik zolang voor deze club heb mogen werken. Als speler en als trainer heb ik veel hoogte-, maar helaas ook dieptepunten meegemaakt. RKC WAALWIJK zal altijd mijn club blijven.”