Creëer anarchie in BulletStorm

De eerste previews van het spel BulletStorm komen naar buiten en Cliff Bleszinski heeft op de Amerikaanse PlayStation Blog in een kort interview wat meer info gegeven over het spel. Het meest opmerkelijke was de uitleg van de multiplayer-mode "Anarchy Mode" waarin vier spelers in co-op centraal staan.

In de mode zal je met drie anderen een horde van vijanden moeten doden, scoor je genoeg punten dan mag je door naar de volgende ronde. Om genoeg punten te verkrijgen zal je de vijanden op een creatieve manier moeten doden. En werk je samen met je drie ploeg-genoten dan kan je redelijk creatief worden. Het lijkt erop dat tussen rondes door je upgrades kan kopen als je goed genoeg presteert.

In het filmpje wordt ook uitgelegd waar de inspiratie voor het spel vandaan komt en of PS3-gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken aangezien Epic Games weinig voor de PS3 heeft gedaan tot nu toe. Bleszinski heeft ook nog aangegeven dat hij niet wist of het spel iets van een bèta zou gaan krijgen.

Bleszinksy vind dat bèta's voor het multiplayer deel wel erg handig vanwege de feedback die je krijgt van spelers over het spel. Daarnaast help je ook de hype-bubbel te vergroten voor de release van het spel. Bekijk hieronder het filmpje met wat extra uitleg over het spel.