Linda de Mols gigolo bakt er niks van

Linda de Mol ligt ernstig onder vuur bij de lezeressen van haar eigen glossy. Belooft zij nieuwe abonnees van 'Linda' een avontuurtje met een gigolo, worden ze echter blij gemaakt met een dooie mus. De manhoer kan er namelijk geen zak van, aldus de dames.

Zo klaagde de ene lezeres over het feit dat de gigolo maar een kleintje had, terwijl een andere vent te kampen had met een buikgriep. Gelukkig zijn er ook nog tevreden vrouwen: "Ik kon de volgende dag amper meer fietsen", bekent een van de vrouwen in het decembernummer van Linda.

De ervaringen van de lezeressen die de verloting van een gigolo wonnen, verschillen als dag en nacht. Omdat manhoer Danny 'niet bedreigend' overkwam, besloten de meeste dames met hem het bed in te willen duiken. Het vermoeden bleek inderdaad juist, want Danny praatte aan een stuk door en liet foto's zien van zijn vriendin en kinderen. De winnaressen kwamen dus van een koude kermis thuis.

Gigolo Pablo bleek een stuk beter in de smaak te vallen. "Ik stond bijna kwijlend in de deuropening", vertelt ene Mireille. De 41-jarige Astrid, een gescheiden moeder met twee koters, wilde echter niet verder gaan dan een etentje en een beetje zoenen.

Op een oproepje in het aprilnummer van Linda (editie 69) reageerden ruim duizend vrouwen. Maar liefst 208 van hen wilden liever kans maken op een twee uur durend avontuurtje met een gigolo dan een handtas. De actie zorgde voor veel ophef, die door Linda de Mol werd verworpen met de toevoeging dat de commotie hypocriet is. Mannen betalen namelijk al eeuwen voor seks, zo oordeelde de 'Ik hou van Holland'-presentatrice.