Chadli in definitieve selectie Marokko

Bondscoach Erik Gerets heeft Nacer Chadli in zijn definitieve selectie opgenomen voor de vriendschappelijke interland tegen Noord-Ierland. De aanvaller van FC Twente twijfelt echter nog of hij voor Marokko of België uit zal komen.

Chadli wilde, voordat hij de beslissing nam, echter eerst wel de sfeer proeven bij de Marokkaanse ploeg. Gerets gaf hier gehoor aan en selecteerde Chadli, die de laatste wedstrijden in een goede vorm verkeert.

Mocht Chadli in de wedstrijd tegen Noord-Ierland speelminuten maken, dan heeft dit geen gevolgen voor zijn verdere interlandloopbaan, aangezien de wedstrijd een vriendschappelijk duel is.

Chadli is blij met de selectie van Gerets, maar ziet nog geen gevolgen aan zijn uitdodiging van Gerets. "Ik maak pas een definitieve keuze als ik zeker weet wat het beste voor mijn carrière is", aldus de speler van FC Twente tegenover NuSport.

Behalve Chadli zijn er nog twee spelers aanwezig in de definitieve selectie van Gerets. Ajax-spits Mounir El Hamdaoui en Feyenoord-middenvelder Karim El Ahmadi zijn ook geselecteerd.