Bellamy wil Feyenoord de helpende hand toereiken

Cardiff City-aanvaller Craig Bellamy heeft te kennen gegeven dat hij Feyenoord van dienst wil zijn. De Welshman heeft een zwak voor de club.De huurling van Manchester City meldt tegenover Feyenoord Magazine dat hij vooral het stadion van de Rotterdammers fascinerend vindt.

"Als ik over de grens kijk, is Feyenoord favoriet. Dat stadion vind ik het beste ter wereld. Die club is veel te groot om als vijfde of zesde te eindigen."

De Britse aanvaller heeft ook een gesprek gehad met technisch directeur Leo Beenhakker. "Ik heb hem verteld dat als hij geïnteresseerd was, dat we later zouden kunnen praten. Ik heb vervolgens niet meer gehoord, maar ik zou die club graag willen helpen," aldus Bellamy.

Beenhakker geeft aan dat een gesprek inderdaad heeft plaatsgevonden, maar de technisch directeur meldt dat van een concrete overgang geen sprake is.

"Ik zei dat wij hem nooit zouden kunnen betalen, maar hij vertelde dat het geen probleem was. De vraag is alleen in hoeverre dit realiseerbaar is. Bellamy is tot 2014 gebonden aan City en wij hebben geen geld voor een transfersom. Zolang hij daar onder contract staat, kunnen wij niks doen. Wat dat betreft ligt het initiatief bij hem."