Uitslag AGOVV Apeldoorn - FC Dordrecht

Vanmiddag was er in de Jupiler League slechts één wedstrijd. AGOVV Apeldoorn ontving thuis FC Dordrecht, hieronder vind je de uitslag van dit duel.

FC Dordrecht behaalde bij AGOVV Apeldoorn een eenvoudige overwinning (0-3). Een zege waar de ploeg van Henny Lee zeer bij gebaat is. FC Dordrecht behoorde namelijk tot de ploegen die aan de start van het nieuwe seizoen in de Jupiler League met punten in mindering begon. Vervolgens leden De Schapenkoppen ook nog eens vijf nederlagen. De winst op AGOVV is de tweede overwinning van het huidige seizoen. Na zeventien minuten spelen wist Beugelsdijk de score te openen. De Zuid-Hollanders bleken in staat om nog voor het rustsignaal de zege veilig te stellen. In de 31e minuut wist Quekel namelijk de voorsprong te vergroten en met een benutte strafschop van Lopes in de 40e minuut leek de wedstrijd gespeeld. Het doelpunt van Lopes bleek de beslissing te zijn. In de tweede helft was geen van beide ploegen nog in staat om het publiek te verblijden met een treffer.

Voor meer statistieken kijk je op de speciale Jupiler League-pagina.