[Update] Battlefield 1943 eindelijk uit voor de PC

[Origineel] Battlefield 1943 is eindelijk te koop in de online winkel van EA, het heeft even geduurd en ging niet helemaal vlekkenloos. Vorig jaar oktober was aangekondigd dat Battlefield 1943 die al uitgekomen was op XBLA en het PSN ook naar de PC zou gaan komen. In maart van dit jaar is nog gezegd dat het spel snel zou komen.

Op een gegeven moment werd er een releasedatum in begin juli gepland. Maar die datum kwam en er kwam maar geen spel. Mensen die het spel al in de bestelling hadden staan in de online-winkel van EA kregen de mogelijkheid hun geld terug te vragen want EA had blijkbaar nog geen idee wanneer het spel online zou gaan.

Maar, zonder grote aankondiging of andere poespas is het spel vandaag toch online gekomen en is beschikbaar voor €12,99 in de online-winkel van EA.

[Update] Blijkbaar kan je het spel al wel kopen, maar het spel nog niet downloaden en spelen. Het spel is officieel nog niet uit, en wanneer het wel uitkomt is nog niet bekend. Met dank aan rgras voor het melden na het zien van dit forumtopic

BF1943

Eindelijk ook voor de PC-gamers