Massa niet blij met zijn seizoen tot nu toe

Coureur Felipe Massa begon veelbelovend aan het huidige seizoen. De Braziliaan stond op het podium in Australië en Bahrein, maar sindsdien gaat het zeer moeizaam bij Massa. Momenteel staat hij slechts achtste met 78 punten achterstand op Lewis Hamilton.

"Natuurlijk ben ik hier niet blij mee", vertelde Massa aan het Britse blad Autosport. "Het seizoen verloopt niet zoals ik verwacht had. De eerste twee races gingen goed, ik haalde twee keer het podium. Maar daarna verliepen de races steeds slechter, vooral de laatste drie waren totaal niet goed. Het is heel frustrerend als er in de race dingen gebeuren waar je zelf niks aan kunt doen en je daardoor ineens achteraan rijdt. In Canada, Valencia en op Silverstone was dat het geval."

Massa denkt dat als Ferrari de nieuwe onderdelen monteert en in gebruik neemt, de auto snel dichter bij Red Bull en McLaren kan komen. "In de laatste twee races hebben we nieuwe onderdelen aangebracht aan de auto en ik denk dat dat echt een verbetering is", legde de Ferrari-coureur uit. "We moeten hard blijven werken om een met een competitieve auto op de baan te verschijnen, want de volgende race moeten we echt een goed resultaat halen."