McClaren: "Verwacht zware wedstrijd tegen ADO Den Haag"

FC Twente hervat vrijdagavond de strijd om de landstitel. ADO Den Haag is tegenstander in de Grolsch Veste.

Of Blaise N'Kufo in actie kan komen voor de Tukkers is nog niet zeker. De afgelopen dagen trainde hij wel weer mee. McClaren: "We zullen kijken of Blaise een reactie krijgt na de training van vandaag, maar het is goed dat hij op de weg terug is."

"Met nog acht wedstrijden te gaan, met de beker erbij hopelijk nog tien, is het in deze fase van het seizoen erg belangrijk dat we over een volledige spelersgroep kunnen beschikken", benadrukt de Engelsman op de website van FC Twente.

"De komende wedstrijd telt voor ons alleen het resultaat. De aandacht, druk en verwachtingen groeien, maar wij moeten alleen gefocust zijn op onze eigen wedstrijden. Het is niet belangrijk wat andere teams doen, wij weten dat we ons geen misstap kunnen veroorloven", beseft de trainer zich.

FC Twente wist de afgelopen weken weliswaar te winnen, het spel oogde moeizaam. "Vrijdag verwacht ik tegen ADO Den Haag weer een zware wedstrijd", denkt McClaren. "Wij gaan dit duel in met de intentie om de punten in eigen huis te houden. Om dat te realiseren zullen we geconcentreerd moeten spelen en een juiste houding aan moeten nemen."