Tévez laat niets heel van 'respectloze' Terry

Argentijns international en speler van Manchester City Carlos Tévez heeft geen goed woord over voor zijn veelbesproken collega van Chelsea. Tévez maakt zijn collega John Terry met de grond gelijk in The Sun.

De aanvaller van de Citizens neemt het daar mee op voor ploeggenoot Wayne Bridge. "Doet een speler in Argentinië wat Terry met mijn ploegmakker Wayne Bridge heeft uitgespookt, dan is het over en uit. Terry heeft geen greintje respect voor Wayne. In de wijk waar ik ben grootgebracht, lachen ze niet om zulke incidenten. Dat kost je daar een stel benen'', aldus Tévez, die onlangs in het competieduel met Chelsea ook al botste met Terry.

Ook Craig Bellamy, de aanvaller van City, is niet te spreken over het gedrag van de aanvoerder van Chelsea. "Ik weet al jaren wat voor een persoon John is. Niets verbaast me nog van hem."

Terry, die met Bridge's vrouw diverse avontuurtjes heeft gehad, is zijn aanvoerdersband bij de Engelse nationale ploeg kwijt na tussenkomst van bondscoach Fabio Capello. Bridge heeft op zijn beurt laten weten niet meer voor Engeland te willen uitkomen.