El Hamdaoui: "Heb gehoord wat Advocaat heeft gezegd"

Mounir El Hamdaoui schoot AZ gisteren persoonlijk naar een 0-3 zege op Vitesse, door drie keer raak te schieten. De spits lijkt weer terug te komen op zijn topniveau van vorig seizoen.

El Hamdaoui voelt het vertrouwen van coach Dick Advocaat. De trainer van de Alkmaarse club sprak onlangs op een persconferentie zijn verwachting uit dat El Hamdaoui vijftien tot zestien doelpunten zou scoren deze competitie. El Hamdaoui: "Ik heb gehoord dat hij dat heeft gezegd. Advocaat is een toptrainer die weet wat ik kan", reageerde de spits op de website van de club.

"Hij heeft er verstand van, denk ik. Dat geeft vertrouwen. Ik weet zelf ook wat ik kan. Ook Martin Haar heeft gezegd dat ik nog veel zou gaan scoren. Met z'n allen hebben ze de volle 100 procent vertrouwen in mij. Of ik ook denk dat ik tot het aantal van vijftien doelpunten kom? Ik doe daar nooit uitspraken over. Ik hoop zo door te gaan, dan zien we daarna wel", aldus een tevreden El Hamdaoui, die momenteel nog op twaalf goals uit zestien duels staat.