Monster Hunter Tri voor de Wii

Naast alle Mario en Metroid nieuws dat op de Nintendo Summit is vrijgegeven hebben Nintendo en Capcom ook nog Monster Hunter Tri voor ons. In Monster Hunter Tri jaag je in je eentje of in multiplayer op monsters, variërend in grootte. Als je een monster verslaat kun je van zijn resten wapens, schilden of bijvoorbeeld trofeeën maken.

Nintendo kondigde aan dat het spel twintig april in de winkels moet liggen. Er is geen abonnement nodig om het spel online te spelen. Dit in tegenstelling tot Japan. De gamers krijgen alle functionaliteit, zoals de mogelijkheid om via Wii Speak te praten met je vrienden. Alleen extra items voor het spel zullen geld kosten. Deze zijn verkrijgbaar in de Nintendo Store.

Capcom gaat een demo uitgeven, waarmee je meteen 500 winkelpunten krijgt, die je kunt uitgeven in de Nintendo Wii of DSi online winkelkanalen. De demo zal alleen bij de GameStopwinkels te verkrijgen zijn.

Monster Hunter Tri zal in twee smaken te verkrijgen zijn. Je kunt het spel kopen inclusief de nieuwe 'classic controller Pro' voor 59,99 dollar of alleen het spel voor 49,99 dollar. De controller zal los 19,99 dollar kosten.

 

Monster Hunter Tri Screenshot

Monster Hunter Tri screenshot

Monster Hunter Tri screenshot

Monster Hunter Tri screenshot