'Reja opvolger Ballardini bij onrustig Lazio'

Edy Reja, voormalig coach van Napoli, wordt volgense diverse Italiaanse media de nieuwe coach van SS Lazio. Hij volgt Davide Ballardini op, die volgens de pers wordt ontslagen.

Voorzitter Claudio Lotito zou aan Ballardini hebben gevraagd akkoord te gaan met een ontslag. Daarmee maakt hij direct de weg vrij voor Reja, die op zijn beurt nog onder contract staat bij Hajduk Split, waar hij afgelopen zomer van start ging.

Volgens Il Corriere dello Sport heeft Reja met zijn werkgever al een akkoord bereikt over ontbinding van zijn lopende contract. Ook meldde het medium dat de coach onderweg zou zijn naar Rome, om daar een contract te ondertekenen dat hem tot medio 2011 in de hoofdstad houdt.

Intussen loopt het flink uit de hand bij Lazio, dat inmiddels ook al met het Italiaanse degradatiespook worstelt. Om en nabij de duizend Lazio-supporters stormden dinsdag het trainingsveld op, nadat zij een hek omver hadden gewerkt. De Lazio-selectie vervolgde hun oefensessie binnen, maar buiten bleef het onrustig.

De politie pakte vijf mensen op. Tevens raakte er drie mensen gewond. Hoe hun staat is, is nog onduidelijk.