Robben voor 25 miljoen naar Bayern

Na Klaas-Jan Huntelaar en Wesley Sneijder lijkt ook Arjen Robben Real Madrid te gaan verlaten voor een andere club. Volgens diverse Spaanse media zijn Madrid en Bayern München akkoord over een transfer van Robben. De transfer zou Madrid 25 miljoen euro moeten opleveren.

Robben heeft er twee seizoenen opzitten bij de Koninklijke waarin hij in 50 wedstrijden tot 11 doelpunten kwam. Hij kwam over van Chelsea, dat eerder 36 miljoen euro ontving voor de linksbuiten.

Robben zou op dit moment in München zijn om tot een persoonlijk akkoord te komen met de Duitse Rekordmeister. De woordvoerder van Bayern, Markus Hörwick, wilde het bericht nog niet bevestigen: “Een transfer naar Bayern worden door ons pas bevestigd als alles helemaal is afgerond. Wel kan ik mededelen dat wij geïnteresseerd zijn in Robben, maar dat kan niet als een bevestiging worden gezien.”

Update:

Arjen Robben verhuist van Real Madrid naar Bayern München. De 25-jarige speler uit Bedum hoopt zaterdag zijn debuut te kunnen maken tegen Wolfsburg. "Ik heb vanochtend de knoop doorgehakt, dit is de beste keuze voor mij," aldus Robben.

Met dank aan de submit van Arcturus