Paragnost De Gier: "Feyenoord eindigt in top-3"

De paragnost en magnetiseur Henk de Gier weet het zeker: Feyenoord doet komend seizoen mee in de top-3.

De Gier, die bekend staat om zijn voorspellende gaven en tevens de behandelaar en vertrouwenspersoon van aanvaller Dirk Kuyt is, heeft het volste vertrouwen in het duo Mario Been/Leo Beenhakker. Bovendien is hij komend seizoen weer terug in De Kuip.

Daar hij het oneens was met de aanpak van trainer Gertjan Verbeek, vertrok De Gier vorig seizoen bij Feyenoord na 23 jaar de officieuze therapeut te zijn geweest van enkele selectiespelers van de Rotterdammers. "De benadering van Verbeek was veel te heftig", betoogt De Gier in het Algemeen Dagblad.

"Op een bepaald moment hadden vijftien spelers dezelfde hamstringblessure. In het trainingshonk struikelde je over de apparaten - de vloer zakte door van de gewichten. Bij Feyenoord stonden afgelopen seizoen elf kogelstoters in het veld. Allen met een enorme torso, maar ze rolden om van vermoeidheid."

Spelers als Ben Wijnstekers, Mario Been, Paul Bosvelt, Joop Hiele en Julio Cruz zochten in het verleden hun heil bij De Gier, die zich sinds kort bezighoudt met FC Utrecht-spits Morten Skoubo.