Button heeft zin in Britse GP

Jenson Button heeft laten weten zin te hebben in de race op Silverstone. De Britse kampioenschapsleider won zes uit zeven races, en hoopt er daar nog één bij te schrijven door het winnen van zijn thuis Grand Prix.

"Ik verbaas me ieder jaar weer over de hoeveelheid steun die ik krijg op Silverstone", zei Button. "Ook op momenten dat ik geen competitieve auto had en geen denderende resultaten scoorde, kreeg ik steeds ongelooflijk veel steun van het publiek. De afgelopen jaren voelde ik me wel eens opgelaten dat ik mijn fans niets kon teruggeven, maar dit jaar is de situatie anders: ik leid het kampioenschap. Ik kijk er daarom enorm naar uit om naar Silverstone te gaan en hopelijk kunnen we het Britse publiek op een mooie show trakteren. Het zou voor de toekomst van de Britse GP mooi zijn als we een uitverkocht huis hebben."

Buttons beste resultaat heeft hij in 2004 geboekt, in een BAR-Honda. Vorig jaar slipte de Brit van de baan vanwege de vele regen die er op het circuit van Silverstone viel.